Site Overlay

Lazer Epilasyon Neden Tercih Edilmeli?

İlk olarak, lazer epilasyon nedir?

Lazer epilasyon genellikle istenen tedavi alanına uygulanan, cildin en derin foliküllerine ışık yayan ve başlangıçta saç folikülünün ampulünü / kökünü öldüren bir IPL (yoğun nabız ışığı) lazer aplikatörünü içerir. Ampulün folikülü öldüğünde, bu saç döngüsünün geri dönmesini önler.

Vücut 6-10 döngü saç büyüme arasında herhangi bir yerde üretir ve her büyüme döngüsü genellikle 4-6 haftada bir büyütülür. Kalıcı sonuçlar için, her bir büyüme döngüsü, uygun döngü zaman dilimi içinde verimli bir şekilde uzaklaştırılmalıdır.

Uygun protokol tamamlandığında, saç 7-10 yıl boyunca istenen tedavi alanı içinde geri büyümeyecektir. Bu noktada, yeniden büyümeye hormonal akışlar (yani ilaç, menopoz, ergenlik) neden olabilir ve bu durumda, müşterinin yeniden değerlendirme için gelmesi ve önerilen seansların tamamlanmasından yıllar sonra başka bir olası tedavi önerilir.

Lazer epilasyon çok az bakım gerektirir. 

Lazer epilasyonun birçok faydası vardır ve tedaviyi düşünmeniz için bazı nedenler şunlardır:

Daha fazla batık yok!

Bu, batık tüylerle sürekli mücadele eden insanlar için kalıcı lazer epilasyonunun en iyi faydalarından biridir. Saç büyüme döngülerini yavaşlatır / durdurarak, kaba saç folikülleri artık cildin yüzeyinden geçmez, bu da batık bir saçın enfeksiyonunu önler. Ne kadar havalı!

Hastanın görünümü, hissi ve güvenine yardımcı olacaktır.

Kesinlikle, asla tekrar gerekmez

Bu, söylemeye gerek yok, ancak elbette kalıcı lazer epilasyon tedavilerinin büyük bir yönüdür. Önerilen tedavi seanslarınızı bitirdikten sonra tüysüzsünüz! Artık bir randevu gecesinden önce tıraş olmak, yaz aylarında tıraş olmak veya tatile bir ustura getirmek konusunda endişelenmenize gerek yok.

Daha fazla jilet yanığı olmaz

Saçsız olduktan sonra, artık hızlı veya yanlış tıraş olma konusunda endişelenmenize gerek yoktur, bu nedenle jilet yanmasını / çarpmalarını önlemeye yardımcı olur. Bu, sürekli olarak haftada birkaç kez tıraş olması, çok kaba saçları olması ve her ay bir usturadan geçmesi gereken hastalar için harika bir noktadır.

Bu sorunlardan bazılarına sahipseniz, bu tedavi kesinlikle sizin için!

Para biriktirirsiniz

Tıraş, koparma, cilalama veya saçınızı şekerli hale getirmeye gerek kalmadan, epilasyon zorluğu hakkında endişelenmenize gerek kalmadan cebinizde sahip olabileceğiniz ekstra parayı hayal edin!

Artık jilet, tıraş kremi veya istenmeyen saçları cilalamak / şekerlemek için herhangi bir randevu almak zorunda kalmanıza gerek yok. Lazer epilasyon tedavileri ortalama ağdalama fiyatından biraz daha pahalı olabilir, ancak saçsız olma amacı ile ve sadece birkaç kez masrafa sahip olmak, uzun vadede buna değer yapar!

Düşük bakım

Lazer epilasyonun çok az bakım gerektirmez, uzun vadede yoktur. 6-10 seansın başlaması için aylık bir randevudur, ancak seanslar doğru şekilde tamamlandıktan sonra 7-10 yıl sonra sadece bir tane önerilen bakım yapılır. Daha ne isteyebilirsiniz ki?

Kalıcı lazer epilasyon için IPL, sürekli epilasyon taktikleri ile mücadele ederseniz kendiniz için en iyi yatırım olabilir.

Doğal Tıbbi Estetik Okulu'nda, öğrencilerimize lazer epilasyon, pigmentasyon, örümcek damarları ve akne uygulamaları için el ile birlikte IPL'nin Biyolojisi ve Bilgisi eğitiyoruz! IPL'nin estetik dünyada pek çok şaşırtıcı kullanımı vardır ve tıbbi estetikçi olmanın büyük bir parçasıdır.

Medikal estetik tutkunuz var mı? IPL Lazer Fırsatları için Bizi burada ziyaret edin .

Bir yanıt yazın

Scroll Up
Dil Seçim »
Scroll Up