Site Overlay

Liposuction İyi Bir Fikir mi?

Yağın vücuttan kalıcı olarak uzaklaştırılması için birkaç farklı etkili müdahale vardır. Belki de toplam kilo kaybı için en etkili müdahale “gastrik bypass” ve “gastrik manşon” operasyonları gibi bariatrik cerrahidir.

Sonuçlar açısından etkili ve dayanıklı olmasına rağmen, bunlar önemli tıbbi risk içeren büyük cerrahi prosedürlerdir. Bununla birlikte, birçok insan, genel kilo kaybı için değil, bel (çörek tepesi), göbek (karın yağı, bira göbeği, pot göbeği, mide yağı), kollar (kol) gibi belirli stratejik alanlarda yağda bir azalma arıyor. yağ) ve çene (çift çene).

Bunu başarmanın geleneksel, doğru ve denenmiş yöntemi liposuction'dır. Gastrik bypass ve gastrik sleeve ameliyatlarından farklı olarak liposuction, iç "visseral" yağdan ziyade sadece yüzeysel "yüzeysel" yağı hedefler. Bu nedenle, genel kilo kaybından ziyade vücut şekillendirme için en uygun prosedürdür. Liposuction, küçük cerrahi insizyonların yanı sıra bazı anestezi gerektiren cerrahi bir prosedürdür (okuma izleri).

Olağan olası komplikasyonlara ek olarak, anesteziye nadir reaksiyonların yanı sıra yağ embolusundan ölüm de bildirilmiştir. Tüm cerrahi prosedürler gibi, sonuçlar operatörün becerisine bağlıdır. Özellikle liposuction durumunda, hedef yağ uzaklaştırma etkinliği ve ayrıca yağ uzaklaştırma sonrasında vücut yüzeyleri ile sonuçlanma yeteneği operatörün becerisine bağlıdır. 

Ne düşündüğünüzü bize bildirmek için lütfen aşağıya yorum yapın!

Programımızda öğrencilere uzun vadeli, başarılı bir kariyer başlatmak için ihtiyaç duydukları beceri seti ve kimlik bilgilerini sağlıyoruz. Gerçek hastalar ve Medikal Estetik  uzmanları ile uygulamalı çalışmaları içeren 6 haftalık bir eğitim programını tamamlamak ister misiniz  ? Eğer öyleyse, programımız hakkında daha fazla bilgi edinin!

Bir yanıt yazın

Scroll Up
Dil Seçim »
Scroll Up