Site Overlay

CoolSculpting 101

Birçok insan inatçı yağ şişkinlikleri ile mücadele eder, ancak kesi ve iyileşme korkusu için bir liposuction prosedürüne girmek istemez. Bu yüzden Doğal Tıbbi Estetik Okulunda, öğrencilerimize FDA onaylı, invazif olmayan yağ azaltma tedavisi olan Cool Sculpting'i öğretiyoruz.

Bu gelişmiş prosedür hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin.

CoolSculpting nedir?

CoolSculpting, cerrahi olmayan bir yağ azaltma tedavisidir. Başka bir deyişle, hiçbir ameliyat, anestezi ve işleme dahil olan iğneler yoktur. Bunun yerine, doktorlarımız inatçı yağları ortadan kaldırmak için kontrollü soğutma kullanır.

Genellikle, cerrahi ilaç enjeksiyonları, skarlaşma içerebilir ve ciddi komplikasyonlara, hatta nadir durumlarda ölümle sonuçlanabilir. CoolSculpting, herhangi bir risk olmadan diğer yağ azaltma ameliyatlarıyla aynı sonuçları elde etmenin bir yoludur.

CoolSculpting prosedürünün arkasındaki bilim olan Cryolipolysis ilk olarak iki Harvard Üniversitesi bilim insanı olan Dieter Manstein, MD ve R. Rox Anderson, MD, popsicles yiyen birçok çocuğun yanak çukurları olduğunu keşfettiğinde ortaya çıktı. Sonunda, bu çukurların dondurucu ve yağ hücrelerinin çocukların yanaklarından çıkarılmasının bir sonucu olduğunu fark ettiler.

CoolSculpting nasıl çalışır?

CoolSculpting prosedürü güvenli, hassas ve etkilidir. Doktorunuz, sadece cildin altındaki yağ hücrelerini nazikçe hedefleyecek olan istenen bölgelere kontrollü soğutma uygulayacaktır . Bu hücreler kristalize edilir - dondurulur ve daha sonra ölür.

Hızlı kilo kaybı ameliyatları, tipik olarak daha fazla ameliyatla (karın germe şeklinde) çıkarılan, göze hoş görünmeyen cildi olan hastaları bırakabilir. CoolSculpting ile vücudunuz doğal olarak zaman içinde (tipik olarak işlemden 1-3 ay sonra) ölü hücrelerin yağlarını ve yağlarını işlemeye başlayacak ve sizi kendinizin yontulmuş bir versiyonuna bırakacaktır.

Prosedür invaziv olmadığından, CoolSculpting'ten sonra iyileşme süresi yoktur. Prosedür bittiğinde, normal rutinlerinizi devam ettirebilirsiniz.

CoolSculpting prosedürü nedir?

Genellikle, CoolSculpting prosedürünüz aşağıdaki gibi çalışır:

Birinci adım: Danışmanlığınızı ayırtın

İlk olarak, bire bir konsültasyon için uzman bir klinisyenle görüşeceksiniz. İkiniz hedeflerinizi tartışacak ve daha sonra hangi bölgelerin hedefleneceğini seçmek için vücudunuza her açıdan bakacaksınız.

İkinci adım: Tedavi planınızı geliştirin

Herkesin vücudu farklıdır, yani her tedavi planı da farklı olacaktır. Doktorunuz hangi bölgelerin tedavi edilmesi gerektiğini ve kaç tedavi alacağını bulmak için sizinle birlikte çalışacaktır.

Üçüncü adım: Tedavi günü

Hedeflediğiniz bölgelere bir yağ pedi ve aplikatör uygulanacak, bu da yağ hücrelerine kontrollü soğutma sağlayacaktır. Tedavi invaziv olmadığı için, tamamlanır tamamlanmaz günlük rutinlerinize geri döneceksiniz.

CoolSculpting, ameliyat olmadan yağ azaltmak isteyenler için harika bir alternatiftir. Okulumuzda “bıçak altına” geçme günlerinin sona erdiğine inanıyoruz ve öğrencilerimize CoolSculpting dahil birçok cerrahi prosedüre alternatifler öğretiyoruz.

Bir yanıt yazın

Scroll Up
Dil Seçim »
Scroll Up