Site Overlay

Selülit ile Nasıl Mücadele Edilir?

Herkesin selülit var, ister kucak ister isterse nefret etsin, çok doğal bir görünüm. Selüliti nasıl azaltabileceğiniz ve kolajen üretimini artırabileceğiniz birçok seçenek var.

Her yıl geçtikçe… yaşlanıyoruz ve cildimiz bizimle yaşlanıyor. 25 yaşında, vücudunuz artık doğal olarak kollajen proteini üretmiyor, bu nedenle bazıları 20'li yaşların ortalarından sonlarına kadar erken yaşlanma belirtilerini fark etmeye başlayabilir. Kollajen seviyeleri üretim durduktan sonra her yıl% 2 azalır. Kollajen, dokuları sıkıca bir arada tutan “tutkal” olarak bilinir. Kollajen ölmeye başladığında, cildin bazı bölgelerde o kadar sıkı olmayabileceği veya kırışmaya başlayabileceği daha belirgindir. Kolajen deride daha az belirginleşmeye başladıktan sonra, selülitin sarkmaya başladığı ve “portakal kabuğu” etkisini ortaya çıkaran bir boşluk vardır. Bu “portakal kabuğu” etkisi, birçok insanın bacak, kol, karın ve daha birçok alanda katılmadığı parlak görünümdür.

Portakal kabuğu cilt, selülit tarafından vücuttaki kollajen oranı üzerinden oluşturulan dokuya atıfta bulunur. Kollajen selülit oranı üzerinde daha fazla mevcut olduğunda, cilt dokuda daha pürüzsüz görünmeye başlar.

Günlük yaşam tarzınızda değiştirebileceğiniz, selülit görünümünü iyileştiren ve kollajen üretimini yavaşlatan birçok şey vardır.

Diyet Değişikliği: 

Günlük diyetinizi değiştirmek daha sağlıklı bir vücuda doğru büyük bir adımdır. Narenciye alımınızı arttırmak, günde bol su içmek (tam olarak 8 bardak), günlük kahvenizi minimumda yönetmek ve yemeklerinize daha fazla yeşil sebze eklemek selülitin depolanma biçiminde büyük bir fark yaratabilir. vucüdun.

Düzenli egzersiz: 

Bu, selülitin ortaya çıkmasına yardımcı olmak için bariz bir yaklaşım gibi görünebilir. Haftalık bir egzersiz rutini ve sağlıklı beslenme, vücudunuza selülit hücrelerini küçültmek için doğal olarak yardımcı olmanın en iyi yoludur ve düşündüğünüzden daha etkilidir! Bir fitness merkezine düzenli olarak katılmak, programa bağlı olarak sadece 6 hafta sonra sonuçları gösterebilir.

Radyo Frekansı (cilt gençleştirme) Tedavisi: 

Selülit ve kollajen üretim sorunları olan inatçı alanlar, özellikle “Portakal kabuğu” cildi için mükemmel bir tedavi yöntemi vardır. Bu tedavi birçok farklı isme / markaya sahip olsa da, sonuçlar büyük ölçüde Tıbbi Estetisyen tekniğine ve tedavilerin sayısına ve zamanlamasına bağlıdır.

Doğal Tıbbi Estetik Okulu öğrencileri selülit görünümünü küçültmek ve kollajen üretimini hızlandırmak için doğrudan cilde radyo frekans ısısını yoğunlaştıran ileri teknoloji üzerine eğitim alırlar. Bir dizi tedaviden sonra hasta, "portakal kabuğu" etkisinin yavaşça doğal olarak azalmaya başladığını, cildin pürüzsüz ve çukurun serbest kaldığını fark edecektir.

Radyo frekansı cilt gençleştirme güvenli bir tedavidir ve herhangi bir cilt tipi tedavi edilebilir.

Doğal Tıbbi Estetik Okulu'nda, bu, öğrencilerimize gerçek hastalar üzerinde kurstan bilgilerini uygulamalarını, araştırmalarını ve göstermelerini önerdiğimiz 5 uygulamalı tedaviden biridir.

 

Bir yanıt yazın

Scroll Up
Dil Seçim »
Scroll Up