Site Overlay

Medikal Estetik Programı Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Programımızın öğrencilere neler sunduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Kurs bana ne öğretecek?

Günümüz dijital dünyasındaki her şeyde olduğu gibi, teknoloji de programımızın yolunu çiziyor. Birçok tıbbi estetik prosedür yıllar içinde değişmiş ve gelişmiştir. Doğal Tıbbi Estetik Okulu'nda “bıçak altına” geçme günlerinin sona erdiğine inanıyoruz.

Bu yüzden öğrencilerimizi noninvaziv kozmetik ve estetik teori ve teknikleri konusunda eğitiyoruz. İşte öğrencilerimizin öğreneceği prosedürlerden birkaçı:

  • Saç Anatomisi ve Epilasyon
  • Cilt Yenileme ve Gençleştirme
  • Vücut Şekillendirme ve Kilo Kaybı
  • Yaşlanma Karşıtı Teknikler
  • Mikrodermabrazyon
  • Microneedling
  • Lazer, IPL, RF ve diğer teknolojilerin fiziği

Tedavilerimizin, prosedürlerimizin ve ekipmanlarımızın doğası, diğer koşullara da yardımcı olmak için sıklıkla kesişir.

Kurs nasıl yapılandırılmıştır?

Kursumuz 6 haftalık karma eğitim programıdır. Evde eğitim ve uygulamalı eğitimin bir karışımının öğrencilere çok yönlü bir eğitim sağladığını ve medikal spalar ile tıbbi estetik kliniklerinde çalışmak için gerekli beceri ve pratik deneyimi sağladığına inanıyoruz.

Dersin ilk bölümünde, öğrenciler çevrimiçi çalışma modüllerini tamamlamak için 4 hafta geçireceklerdir. Öğrencilere birer birer sunulan 5 modül vardır. Modülü ve final sınavını tamamladıktan sonra, bir sonraki bölüme erişebileceksiniz.

5 modülün tamamı tamamlandıktan sonra,  endüstri profesyonelleri tarafından yönetilen 2 haftalık bir eğitim oturumuna davet edileceksiniz. Eğitimde 2 haftalık eller, şirket içi uzmanlarımızla birlikte gerçek hastalarla çalışacağınız tıbbi estetik kliniğimizde gerçekleşiyor.

Bu zamanda okul size kendi kese setinizi ve ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü yaşam evini de sağlayacaktır.

Kursun sonunda ne alacağım?

6 haftalık eğitiminizi tamamladıktan sonra, Doğal Tıbbi Estetik Okulu'ndan Tıbbi Estetik Sertifikası ile mezun olacaksınız. 

Estetik, kozmetik veya spa endüstrisi ile ilgileniyorsanız ve tıbbi estetik alanında başarılı bir kariyer elde etmek istiyorsanız, programımız sizin için doğru olabilir.

Doğal Tıbbi Estetik Okulu'nda, öğrencilere uzun vadeli, başarılı bir kariyer başlatmak için ihtiyaç duydukları beceri seti ve kimlik bilgilerini sağlıyoruz. Gerçek hastalar ve tıbbi estetik uzmanları ile uygulamalı çalışmaları içeren 6 haftalık bir eğitim programını tamamlamak ister misiniz? Eğer öyleyse, programımız hakkında daha fazla bilgi edinin!

Bir yanıt yazın

Scroll Up
Dil Seçim »
Scroll Up